Shift-Supervisor

Functie omschrijving

Als Shift-Supervisor bij burgerme heb je de verantwoording en de leiding over de operations. Jij geeft leiding aan het team en jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, bereiding, voorraad, telefoon, afrekeningen met koeriers, kasstromen en kasafsluiting, opening en sluiting, en jij werkt zelf mee. Als Shift-Supervisor zorg je er voor dat alle werkzaamheden, in en om de vestiging, van bestelling tot bereiding tot aflevering vlot en professioneel verlopen.

Functie eisen

Jij kunt goed samenwerken in een jong team, hebt leidinggevende karaktereigenschappen, een zeer scherp oog voor details, kan onder hoge druk het overzicht behouden en blijft ordelijk, spreekt algemeen beschaafd Nederlands, en jij bent bereid om je volledig in te zetten? Solliciteer dan nu per email. Sollicitanten met ervaring in de fastfoodkeuken genieten de voorkeur.

Online Solliciteren

Word onderdeel van ons geweldige team. Wij zoeken altijd naar daadkrachtige ondersteuning in vele disciplines. De met een ster gemarkeerde velden zijn noodzakelijk om jouw sollicitatie te verwerken. Hartelijke dank voor jouw interesse!

  Kies een vestiging

  Aanhef

  Geboortedatum

  Heb je een auto rijbewijs (of een brommercertificaat)? Zo ja, hoelang al?

  Welke baan heb je op dit moment?

  Welke opleiding(en) volg je of heb je gevolgd?

  Op welke dagen kun je niet werken?

   Kies een vestiging

   Aanhef

   Geboortedatum

   Heb je een auto rijbewijs (of een brommercertificaat)? Zo ja, hoelang al?

   Welke baan heb je op dit moment?

   Welke opleiding(en) volg je of heb je gevolgd?

   Op welke dagen kun je niet werken?

    Kies een vestiging
    Aanhef

    Geboortedatum

    Heb je een auto rijbewijs (of een brommercertificaat)? Zo ja, hoelang al?

    Welke baan heb je op dit moment?

    Welke opleiding(en) volg je of heb je gevolgd?

    Op welke dagen kun je niet werken?

    Menu