Burger bestellen Arnhem

Contact

burgerme Arnhem
Oude Stationsstraat 22
6811 KE Arnhem
T: 0262058001
E: arnhem@burgerme.nl

Openingstijden

Maandag 16:00 – 23:30
Dinsdag 16:00 – 23:30
Woensdag 16:00 – 23:30
Donderdag 16:00 – 23:30
Vrijdag 11:45 – 23:45
Zaterdag 15:00 – 23:45
Zondag 11:45 – 23:30

Adres

Burgerme arnhem

Een overheerlijke burger bestellen doe je bij burgerme arnhem. Door onze dagverse ingrediënten garanderen wij optimale smaak bij elke burger. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de burger geheel zelf te creëren. Van het soort broodje tot aan de saus, jij hebt het volledig voor het zeggen. Hierdoor kan je een burger met de perfecte smaak samenstellen. Een burger bestellen kan zowel telefonisch als online op de website. Wij zorgen ervoor dat de burger zijn optimale smaak behoudt door de bestellingen te vervoeren in speciale geïsoleerde tassen. Jouw bestelling wordt hierdoor altijd op de juiste temperatuur bezorgd. Daardoor kan je na bezorging direct je tanden zetten in de heerlijke burger. Naast de burger kan je dagverse salades bestellen als side dish, ook deze salades zijn compleet zelf samen te stellen.

Het adres van ons filiaal is Brouwerstraat 10 in arnhem. We hebben ruime openingstijden en bezorgen dan ook 7 dagen per week de lekkerste hamburgers en salades. Om onze klanten in arnhem en omgeving zo goed mogelijk van dienst te zijn blijven we in het weekend extra lang open.

Ontdek de beste burgers

Bij burgerme snappen we dat ieders smaak verschilt, daarom kun je bij ons elke burger compleet naar wens samenstellen. Onze burgers zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees en alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten kunnen wij de beste burgers aanbieden. Stel je burger samen met verse ingrediënten zoals geroosterde uitjes of heerlijke cheddarkaas, jij hebt het voor het zeggen. Stel eenvoudig jouw favoriete burger samen en beleef de ultieme burger ervaring.

Burger bestellen doe je bij burgerme

Bij burgerme arnhem bestel je met de volgende voordelen:

  • Een burger bestellen kan gemakkelijk online en je betaald met IDEAL of contant aan de deur.
  • Je bestelling wordt meestal binnen 35 minuten bezorgd.
  • We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Bestellen kan ook via onze app

Menu