Burger bestellen Doetinchem

Contact

burgerme Doetinchem
Dr. Huber Noodtstraat 2B
7001 DW Doetinchem
T:
E: doetinchem@burgerme.nl 

Postcodes

7001 t/m 7009

Openingstijden

Maandag 16:00 – 23:00
Dinsdag 16:00 – 23:00
Woensdag 16:00 – 23:00
Donderdag 16:00 – 23:00
Vrijdag 11:00 – 23:00
Zaterdag 15:00 – 23:00
Zondag 15:00 – 23:00

Adres

Burgerme Doetinchem

Op de website en via onze burgerme App kan je een heerlijke burger bestellen. In alle gevallen heb je de mogelijkheid om een burger samen te stellen die perfect aansluit bij jouw smaak. Ieders smaak verschilt en dat snappen we heel goed bij burgerme. Van het broodje tot aan de toppings, je kunt de burger volledig personaliseren. Een side dish bij de burger bestellen? Wij hebben ook kraak verse salades in ons assortiment. Net als de burgers zijn de salades ook geheel naar wens samen te stellen. Al onze ingrediënten zijn dagvers waardoor we de ultieme smaak beleving kunnen garanderen. Na bestelling worden de burgers binnen 35 minuten bij je thuis bezorgd, uiteraard op de juiste temperatuur.

Je kunt ons filiaal vinden aan de Dr. Huber Noodtstraat 2B in Doetinchem. We hebben ruime openingstijden, bezorgen 7 dagen per week open om onze klanten in Doetinchem en omgeving zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ontdek de beste burgers

Bij burgerme snappen we dat ieders smaak verschilt, daarom kun je bij ons elke burger compleet naar wens samenstellen. Onze burgers zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees en alle ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten kunnen wij de beste burgers aanbieden. Stel je burger samen met verse ingrediënten zoals geroosterde uitjes of heerlijke cheddarkaas, jij hebt het voor het zeggen. Stel eenvoudig jouw favoriete burger samen en beleef de ultieme burger ervaring.

Burger bestellen doe je bij burgerme

Bij burgerme Doetinchem bestel je met de volgende voordelen:

  • Een burger bestellen kan gemakkelijk online en je betaald met iDEAL.
  • Je bestelling wordt meestal binnen 35 minuten bezorgd.
  • We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Bestellen kan ook via onze app

Menu