Burger Rotterdam Oost

Contact

burgerme Rotterdam-Oost
Sextantstraat 77
2901 ZZ Capelle aan den Ijssel
T: 0103042901
E: rotterdamoost@burgerme.nl

Postcodes

2902 t/m 2907, 2909, 2921 t/m 2926, 3062 t/m 3067

Openingstijden

Maandag 16:00 – 22:50
Dinsdag 16:00 – 22:50
Woensdag 16:00 – 22:50
Donderdag 16:00 – 22:50
Vrijdag 13:00 – 23:00
Zaterdag 16:00 – 23:00
Zondag 15:00 – 22:50

Adres

Overheerlijke burger bestellen in Rotterdam-Oost

Ben jij op zoek naar een zaak waar je een lekkere burger in Rotterdam-Oost kunt bestellen? Zoek dan niet verder. Bij burgerme bestel jij namelijk exact de burger waar jij naar op zoek bent en kun je ook nog eens rekenen op een zeer goede kwaliteit. Dit omdat je onze burgers volledig naar wens kunt samenstellen. Zo kies jij precies wat er wel of juist niet op jouw burger komt en kun je er vanuit gaan dat wij alleen met verse producten werken. Hierdoor stellen wij voor jou een burger samen die niet alleen volledig naar jouw smaak is, maar die ook nog eens de beste burger zal zijn die je ooit gegeten hebt.

Burger van burgerme Rotterdam-Oost

Bij burgerme bieden wij een zeer groot aanbod aan diverse burgers. Van een grilled cheese burger tot aan een truffelburger en van een triple cheeseburger tot aan een BBQ bier burger. Ons aanbod biedt gegarandeerd de burger waar jij van gaat watertanden. Maar daar houdt het bij ons niet op. Je kunt vervolgens namelijk jouw burger volledig personaliseren door jouw broodje te kiezen, aan te geven welke extra’s jij op je burger wilt en welke saus voor jou het geheel compleet maakt. Natuurlijk kun je het bij ons ook aangeven als je bepaalde standaard ingrediënten niet op je burger wilt hebben. Zo zorgen wij ervoor dat je bij ons een burger in Rotterdam bestelt die precies zo is zoals jij dat wilt.

Maak jouw burger maaltijd compleet

Naast dat je bij burgerme jouw persoonlijke burger kunt samenstellen, kun je bij ons je maaltijd nog verder compleet maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ook een knapperige salade te bestellen. Ook onze salades kun jij volledig naar eigen smaak laten bereiden. Daarbij kun je er natuurlijk vanuit gaan dat wij werken met verse ingrediënten, zodat het ook wat betreft jouw salade aan niks ontbreekt. Maar dat is niet alles. Bij ons kun je ook overheerlijk fingerfood bestellen en terecht voor een smakelijk dessert om jouw burgerme maaltijd goed mee af te sluiten. En wanneer je een lekkere milkshake of een colaatje bij je maaltijd wilt, dan bestel je die natuurlijk gewoon mee.

Bestellen kan ook via onze app

Menu