Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Burgerme als werkgever

MY BURGER FRESHLY GRILLED
burgerme is een moderne food-delivery van sappig en vers bereide hamburgers en kraakverse salades. Een uitgekiend assortiment en premiumservice zijn de uithangborden van onze systeem gastronomische onderneming. In tegenstelling tot gangbare food-delivery services, worden de beste hamburgers, door burgerme, vanaf nu bij klanten thuisbezorgd. Echte klanttevredenheid staat bij burgerme op de eerste plaats. Bij premium service behoort ook een snelle, betrouwbare en warme bestelling tot aan de voordeur. burgerme heeft een nieuw tijdperk in de food-delivery branche ingeluid. Met producten, die tot voor kort door geen enkele professionele onderneming in de food-delivery aangeboden werd. Met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een uitmuntende service. Beslis nu voor een geslaagde carrière bij burgerme!

Jouw carrière in de fastfood branche
Systeemgastronomie betekent succes verveelvoudigen. Wie voor burgerme kiest, kiest voor een van de meest veelbelovende concepten voor succes in de food service-industrie. Tot ons succesconcept behoort ook dat jij kunt groeien met burgerme. Graag bespreken wij dit in een persoonlijk gesprek.

Wij zoeken jou!
Wij willen groeien, zodat het in de toekomst nog meer mensen zullen weten: burgerme – MY BURGER FRESHLY DELIVERED. Daarom zoeken wij jonge, enthousiaste medewerkers met ideeën en de wens om deel te worden van een succesvol team.