Burgerzaken

Burgerzaken burgerme door heel Nederland

Bestel een door jou persoonlijk samengestelde burger bij één van de burgerzaken van burgerme. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus of je nu in Almere, Eindhoven of Zoetermeer woont, ook jij kunt genieten van een overheerlijke burger van burgerme. Onze unieke formule is dat je jouw burger volledig kunt samenstellen naar jouw wens. Van het soort broodje tot aan een grote variatie aan premium extra’s die jouw burger helemaal compleet maken. Daarbij werken wij uitsluitend met de meest verse ingrediënten, waarmee we jouw burger verrukkelijk maken.

Kwaliteits burger bij burgerzaken van burgerme

Het maakt niet uit bij welke burgerme vestiging jij jouw persoonlijke burger bestelt, bij burgerme ben je namelijk altijd verzekerd van een kwaliteits burger. Ons concept is dat we uitsluitend werken met de beste en meest verse ingrediënten. Dit betekent dat onze burgers zijn gemaakt van 100% kwaliteitsrundvlees en dat alle extra’s die jij op jouw burger bestelt jouw smaakpapillen gegarandeerd zullen strelen.

Bezorging van burgerme

Onze doelstelling is om jouw burger ervaring helemaal compleet te maken. Daarom maken wij niet alleen de beste burgers die jij helemaal aan de hand van jouw smaak samenstelt, wij zorgen er ook voor dat de burger warm en sappig is wanneer wij deze bij jou thuis bezorgen. Dit komt doordat wij onze burgers altijd vervoeren in geïsoleerde tassen die ervoor zorgen dat de burger op de juiste temperatuur blijft. Daarbij verzorgen wij ook een snelle bezorging. Na de plaatsing van jouw bestelling zorgen wij ervoor dat jouw burger binnen 35 minuten bij jou thuis wordt bezorgd. Bij burgerme ben je dus verzekerd van een overheerlijke burger en een zeer goede bezorgservice.

Jouw burgerme burger

Stel eenvoudig via onze website jouw favoriete burger samen en plaats direct jouw bestelling bij één van de burgerme burgerzaken bij jou in de buurt. Onze website maakt het zeer gemakkelijk om met enkele muisklikken een burger samen te stellen die volledig voldoet aan jouw smaak wensen. Hierbij worden alle prijzen steeds duidelijk weergegeven en kun je eenvoudig je selecties maken. Bij burgerme bestel je dus in een handomdraai jouw sappige en verse kwaliteits burger.

Bestellen kan ook via onze app

Menu