Eten bestellen Ede

Contact

burgerme Ede
Nieuwe Stationsstraat 5
6711 AG Ede
T: 0318276018
E: ede@burgerme.nl

Postcodes

6711 t/m 6718, 6741

Openingstijden

Maandag 11:00 – 23:00
Dinsdag 11:00 – 23:00
Woensdag 11:00 – 23:00
Donderdag 11:00 – 23:00
Vrijdag 11:00 – 23:00
Zaterdag 11:00 – 23:00
Zondag 11:00 – 23:00

Adres

Echt lekker eten bestellen in Ede

Wil jij eten bestellen in Ede en heb je zin in een écht lekkere maaltijd. Kies dan voor een heerlijke burger van burgerme. Onze burgers worden gemaakt van de allerbeste en meest verse ingrediënten, daarnaast is de unieke formule van burgerme dat jij jouw burger precies zo kunt samenstellen zoals jij dat wilt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om lekkere onion rings toe te voegen aan jouw burger of jouw broodje te laten voorzien van heerlijke cheddarkaas. Bij ons vind je een ruime keuzemogelijkheid aan extra’s die je kunt toevoegen aan jouw maaltijd, zodat je jouw burger exact kunt samenstellen zoals jij dat wilt.

Eten bestellen in Ede van topkwaliteit

Burgerme maakt uitsluitend gebruik van verse kwaliteit ingrediënten. Zo maken wij onze burgers van 100% rundvlees. Wil je echt uitpakken, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen om jouw burger te laten voorzien van Iers Angus-Cross rundvlees. Het maakt dus niet uit wat jouw wensen zijn, wij garanderen dat wij de meest sappige kwaliteit burger voor jou creëren.

Extra mogelijkheden voor bij je burger

Natuurlijk kun je bij burgerme niet alleen terecht voor de allerbeste burger, bij ons kun je ook eten bestellen als toevoeging van je burger maaltijd. Zo bieden we een groot aanbod aan verse en knapperige salades. Van Angus salade tot aan een crunchy chicken salade en van een caesar salade tot aan een walnoten-camembert salade, wij bieden een gevarieerde keus aan verse salades. Bovendien zijn de ingrediënten van jouw salade ook helemaal aan jou. Jij kiest welke dressing jij graag in jouw salade ziet en van welke extra’s jouw salade moet zijn voorzien. Naast een divers aanbod aan salades, is het ook mogelijk om lekker fingerfood te bestellen en voor een heerlijk dessert te kiezen om jouw maaltijd helemaal compleet te maken.

Laat je verrassen door burgerme

Bestel eenvoudig jouw favoriete burger bij burgerme en verwen je smaakpapillen met de meest sappige burger die je ooit gegeten hebt. Laat ons aan jou bewijzen dat burgerme dé beste plek is om jouw eten te bestellen in Ede. Stel daarom direct jouw burger samen, kies voor eventuele extra’s om jouw maaltijd compleet te maken en geniet van jouw burgerme diner.

Bestellen kan ook via onze app

Menu