Eten bestellen Eindhoven

Contact

burgerme Eindhoven
Woensel 241
5625 AG Eindhoven
T: 0403043086
E: eindhoven@burgerme.nl

Postcodes

5612, 5621 t/m 5629, 5631, 5632.

Openingstijden

Maandag 15:30 – 22:30
Dinsdag 15:30 – 22:30
Woensdag 15:30- 22:30
Donderdag 15:30 – 22:30
Vrijdag 15:30 – 23:00
Zaterdag 14:00 – 23:00
Zondag 14:00 – 22:30

Adres

Wil je eten bestellen in Eindhoven zoals een overheerlijke burger, supersmakelijke frites en verse salade? Zoek dan niet verder, want burgerme staat al voor je klaar. Ons filiaal is gevestigd aan Woensel 241 in Eindhoven en van hieruit bezorgen we je bestelling al binnen 35 minuten bij je thuis. Of ergens anders in Eindhoven natuurlijk. Om je hierbij zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, is ons filiaal in Eindhoven maar liefst 7 dagen in de week geopend. Dit betekent dat jij elke dag van de week de ultieme burger ervaring kunt beleven.

Gemakkelijk online eten bestellen in Eindhoven

Je kunt bij burgerme supersnel en gemakkelijk de beste burgers van Eindhoven bestellen. Bijvoorbeeld via onze handige app, waarmee je overal je bestelling kunt plaatsen, waar je dan ook maar bent. Zodra we je bestelling ontvangen hebben gaan we meteen voor je aan de slag. Zo kun je bij ons terecht voor unieke burgers die je helemaal zelf kunt samenstellen. Fantastisch toch? Daarnaast hebben wij Combi-Deals met kraak verse salades en supersmakelijke frites naast je gepersonaliseerde burger. Omdat onze vriendelijke bezorgers bij je langskomen met geïsoleerde tassen, ben je altijd verzekerd van de juiste temperatuur.
Ons filiaal is gevestigd aan de Oranjelaan 3 in Zoetermeer. Om onze klanten in Zoetermeer en omgeving zo goed mogelijk van dienst te zijn bezorgen wij 7 dagen per week. Daarnaast zijn wij in het weekend extra laat open.

Wat onze burgers zo uniek maakt

Je kunt in ons menu kiezen voor tal van verschillende soorten burgers met alles erop en eraan. Denk dan aan een traditionele hamburger, maar ook cheeseburgers, BBQ bacon burgers en crunchy chicken burgers. We hebben zelfs quinoa burgers tussen een ciabattabroodje in ons keuzearsenaal, evenals vegetarische groenteburgers. Daarnaast kun je bij ons echter ook zelf je ideale burger samenstellen en dat is precies wat ons zo uniek maakt. Je kiest namelijk helemaal zelf welke verse ingrediënten jouw burger van 100% kwaliteit rundvlees moet hebben.

Complete maaltijden, Fingerfood en milkshakes

Om het eten bestellen in Eindhoven zo compleet mogelijk te maken, biedt burgerme je naast unieke burgers ook Combi-Deals en Fingerfood. Neem op je gemak een kijkje in ons online menu en laat je smakelijk verrassen. Bovendien kun je bij ons naast eten ook qua drinken te kust en te keur. Wat voor lekkers mogen we bij jou bezorgen?

Bestellen kan ook via onze app

Menu