Eten bestellen in Rotterdam-Zuid

Contact

burgerme Rotterdam Zuid
Kreekplein 36
3079 AB Rotterdam
T: 0103042902
E: rotterdamzuid@burgerme.nl

Postcodes

3071 t/m 3079, 3081, 3083, 3085

Openingstijden

Maandag 16:00 – 23:00
Dinsdag 16:00 – 23:00
Woensdag 16:00 – 23:00
Donderdag 16:00 – 23:00
Vrijdag 16:00 – 24:00
Zaterdag 15:00 – 24:00
Zondag 15:00 – 23:00

Adres

Overheerlijk eten bestellen in Rotterdam-Zuid

Wanneer je eten wilt bestellen in Rotterdam-Zuid, dan ben je bij burgerme op de juiste plek. Bij ons bestel je namelijk overheerlijke burgers en de meest knapperige salades. En het mooiste van alles is dat wij uitsluitend werken met de beste en meest verse ingrediënten. Dit betekent dat wij jouw burger maken van 100% kwaliteitsrundvlees, alle extra’s op jouw burger verrukkelijk zijn en dat ook al onze salades gemaakt zijn van de beste producten. Wanneer je dus echt lekker eten wilt bestellen, dan ga je naar burgerme.

Eten bestellen in Rotterdam-Zuid bij burgerme

Wanneer je eten bestelt bij burgerme, dan ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit. Onze unieke formule is namelijk dat jij bij ons jouw burger en salade precies zo samenstelt zoals jij dat wilt. Dus of je nu een burger wilt met of zonder tomaten of feta en zonnebloempitten wilt toevoegen aan je salade, bij ons kan het allemaal. Het eten dat je bij ons bestelt is precies zo gemaakt zoals jij dat wilt.

Ruime keuze en vele extra’s

Natuurlijk kun je bij burgerme meer bestellen dan verrukkelijke burgers en salades. Bij ons kun je ook terecht voor heerlijk fingerfood zoals bijvoorbeeld chicken wings en chili & cheese nuggets. Daarnaast kun je met je bestelling ook een lekker dessert bestellen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om jouw maaltijd af te sluiten met ijs van Haagen-Dazs of een heerlijke Oreo donut? Bij ons vind je het allemaal. Naast al ons overheerlijke eten, kun je natuurlijk ook een lekker drankje bij je maaltijd bestellen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw burgerme maaltijd helemaal compleet is.

Makkelijk en snel eten bestellen in Rotterdam-Zuid

Het mag duidelijk zijn dat je bij burgerme terecht kunt voor een verrukkelijke en verse maaltijd die volledig is samengesteld naar jouw wens. Maar wij willen graag onze klanten op alle mogelijke manieren te bedienen. Daarom kun je via onze website ook heel makkelijk en snel jouw bestelling plaatsen. Daarbij kun je kiezen of je de betaling online wilt voldoen via IDEAL of contant wilt betalen bij bezorging. Kortom, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn.

Bestellen kan ook via onze app

Menu