Eten bestellen

Eten bestellen

Eten bestellen doe je bij burgerme snel en eenvoudig. De lekkerste hamburgers en salades worden op de juiste temperatuur bij jou bezorgd. Wij garanderen kwaliteit, daarom werken wij alleen met de beste en verste ingrediënten die net van het land komen.

De kwaliteit van burgerme

Eten bestellen en daarmee zorgen voor een snelle hap of een bevredigende maaltijd, zoals bijvoorbeeld een hamburger met een salad on the side? Burgerme is de specialist in hamburgers en salades naar ieders persoonlijke smaak. Je kunt iedere hamburger en salade volledig naar zelf samenstellen, zodat er niets aan het toeval hoeft te worden overgelaten. Om de heerlijke smaak van de hamburgers en salades te behouden bezorgen wij je bestelling zo dat alles op de juiste temperatuur wordt geleverd.

Hamburgers

Een hamburger bestellen bij ons leidt tot de best mogelijke hamburger ervaring. Iedereen heeft een eigen smaak en dat begrijpen we heel goed. Je hebt daarom de mogelijkheid om iedere burger naar wens aan te passen. De verschillende burgers zijn eenvoudig aan te passen en hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen favoriete smaak te ontdekken of aan het begin al duidelijk te maken hoe jouw ideale burger eruit dient te zien. Je bestelt zowel online als telefonisch eenvoudig een hamburger, uiteraard op basis van dezelfde mogelijkheden tot personalisatie.

Salades

Naast heerlijke hamburgers kun je bij ons ook side-dishes bestellen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de verschillende salads on the side. De salades zijn kraakvers, bijvoorbeeld met stukjes mango, walnoten of ingrediënten zoals de echte Parmiggiani Reggiano Parmezaan. De salades worden na de bestelling ter plaatse klaargemaakt, ze zijn ‘made to order’. Op die manier komen de pure smaken goed naar voren, net als bij de smakelijke burgers die je kunt bestellen.

De service van burgerme

We bezorgen sappige hamburgers, kraakverse salades, bijgerechten en desserts binnen 35 minuten bij je thuis. Je kunt je bestelling ook afhalen bij de burgerme in jouw buurt. We zorgen altijd voor een snelle en warme levering tot aan de eettafel.

Eten bestellen doe je bij burgerme

Bij burgerme bestel je eten met de volgende voordelen:

  • Je bestelt gemakkelijk online en betaalt met IDEAL of contant aan de deur.
  • Je bestelling wordt snel geleverd. Meestal binnen 35 minuten.
  • We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Bestellen kan ook via onze app

Menu