Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Veel gestelde vragen

Mocht je meer vragen of aanbevelingen hebben, kun je contact opnemen via Contact.

Vragen over producten, ingrediënten en bereidingswijzen:

Hoe en wanneer worden burgers en salades bereid?
Jouw burger en jouw salade worden onmiddellijk na ontvangst van de bestelling vers en individueel bereid in jouw dichtstbijzijnde burgerme vestiging. 

Welke ingrediënten gebruikt burgerme?
Wij gebruiken alleen verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Alle ingrediënten verkrijgen we uitsluitend van Nederlandse en Duitse leveranciers, die ons meerdere malen per week beleveren.

Kan ik de producten naar mijn wensen aanpassen?
Ja, omdat we alle bestellingen vers bereiden, zijn jouw wensen bijna grenzeloos. Je kunt jouw burger of jouw salade helemaal zo samenstellen, zoals jij hem het liefste wilt.

Vragen over bestelling, betaling en levering:

Hoe snel volgt de levering?
Echte klanttevredenheid is belangrijk voor ons. Dat geldt ook voor de levertijd. Daarom wordt jouw bestelling binnen 30-45 minuten na aanname van de bestelling geleverd.

Kan ik ook met iDEAL betalen?
Je kunt bij onze koeriers contant betalen. Via de website kun je met iDEAL betalen.

Bezorgt burgerme ook bij mij thuis?
Of wij ook bij jou thuis bezorgen, ervaar je in de webshop. Wij breiden continu uit. Mocht je buiten ons bezorggebied wonen, zal het beslist niet lang meer duren voor wij ook bij jou in de buurt zijn.

Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?
Uiteraard kun je jouw bestelling ook in jouw burgerme vestiging afhalen en meenemen of daar eten.

Zijn er bezorgkosten en hoe hoog is het minimale bestelbedrag?
Wij bezorgen vanaf 10 euro en rekenen €1,25 bezorgkosten per adres.

Vragen over ondernemen:

Ik wil zelf een burgerme vestiging exploiteren. Kan dat?
burgerme Nederland geeft franchiselicenties uit in Nederland. Meer informatie over het burgerme franchisesysteem vind je onder Franchise.

Welke functies kan ik bij burgerme uitoefenen?
We zoeken Shiftleaders, Productie-Medewerkers en Service-Koeriers. Of op contractbasis en fulltime of parttime als bijbaan: een prettige arbeidssfeer, de beste perspectieven en een marktconform salaris zijn gegarandeerd.

Wie staat er achter burgerme?
Het merk burgerme is van oorsprong een Duitse onderneming gevestigd in München, dat in 2010 door de ondernemers Johannes Bankwitz en Stephan Gschöderer opgericht werd. De oprichters werkten onder andere vele jaren in de bedrijfsleiding van een van de toonaangevende bedrijven in de Duitse foodservice industrie. Bij de dagelijkse uitvoering van hun idee van een moderne en service georiënteerde food-delivery worden ze ondersteund door vele gemotiveerde en toegewijde medewerkers en zakenpartners. Zonder hen zou het concept niet werken. burgerme Nederland heeft een eigen Masterfranchiser met meer dan 20 jaren ondernemers- en operators-ervaring in de food-delivery bij een toonaangevende food-delivery keten.