Fresh and Fast bij burgerme

burgerme is van oorsprong een Duitse onderneming gevestigd in München, dat in 2010 door de ondernemers Johannes Bankwitz en Stephan Gschöderer opgericht werd.

burgerme Nederland heeft een eigen Masterfranchiser met meer dan 20 jaren ondernemers- en operators-ervaring in de food-delivery bij een toonaangevende food-delivery keten.

Wij brengen jouw burger bij jou thuis

In de Nederlandse markt van food-delivery is er een eigentijds concept voor de levering van sappige hamburgers en kraakverse salades. Grote diversiteit en individuele food bestellingen zijn de slogans van food-delivery formule burgerme, die een nieuw tijdperk hebben ingeluid in de Food-Delivery branche.

burgerme biedt een grote verscheidenheid aan hoogwaardige ingrediënten die individueel kunnen worden gecombineerd zoals door jou gewenst. Of jij nu kaas, vurige jalapeños of guacamole kiest – als klant beslis jij over de extra toppings die jij op jouw favoriete hamburger wilt. Ook bij de denkbeeldige saladebar ben jij als klant koning en kan jij uit bijna 30 verschillende ingrediënten kiezen.

Echte klanttevredenheid staat bij burgerme op de eerste plaats. Bij premium service van burgerme hoort ook een snelle, betrouwbare en warme levering tot aan de keukentafel. Ook de kwaliteit en versheid van de eersteklas producten worden gegarandeerd. Daarbij versimpelen eenvoudige prijsstructuren en uitgebreide online bestelmogelijkheden jouw bestelling bij burgerme.

Het merk

burgerme is van oorsprong een Duitse onderneming gevestigd in München, dat in 2010 door de ondernemers Johannes Bankwitz en Stephan Gschöderer opgericht werd. De oprichters werkten onder andere vele jaren in de bedrijfsleiding van een van de toonaangevende bedrijven in de Duitse foodservice industrie. Zij hebben hun idee van een moderne en servicegeoriënteerde eten-bezorgdienst met de vormgeving van het merk burgerme en de opening van de eerste vestiging in Hamburg in daden omgezet.

burgerme Nederland heeft een eigen Masterfranchiser met meer dan 20 jaren ondernemers- en operators-ervaring in de food-delivery bij een toonaangevende food-delivery keten. De burgerme Pilot-Store in Leiden is in Augustus 2013 van start gegaan.