Werken bij burgerme

Wie voor burgerme kiest, kiest voor een van de meest veelbelovende concepten voor succes in de food service-industrie. Tot ons succesconcept behoort ook dat jij kunt groeien met burgerme.

Daarom zoeken wij jonge, enthousiaste medewerkers met ideeën en de wens om deel te worden van een succesvol team.

Actuele vacatures

Shift-supervisor

Als Shift-Supervisor bij burgerme heb je de verantwoording en de leiding over de operations. Jij geeft leiding aan het team en jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, bereiding, voorraad, telefoon, afrekeningen met koeriers, kasstromen en kasafsluiting, opening en sluiting, en jij werkt zelf mee.

Keukenmedewerker

Als keukenmedewerker bij burgerme bereid jij zelfstandig de hamburgers en aanverwante producten en doe jij voorbereidende en voorkomende werkzaamheden.

Servicekoerier

Als Servicekoerier bij burgerme bezorg jij onze vers bereide hamburgers en kraakverse salades bij de klanten thuis, jij rekent af met klanten, en rekent aan het einde van de dienst af met de Shift-Supervisor. Als Servicekoerier ben jij klantvriendelijk, communicatief en dienstverlenend.

burgerme als werkgever

My burger freshly grilled

burgerme is een moderne food-delivery van sappig en vers bereide hamburgers en kraakverse salades. Een uitgekiend assortiment en premiumservice zijn de uithangborden van onze systeem gastronomische onderneming. In tegenstelling tot gangbare food-delivery services, worden de beste hamburgers, door burgerme, vanaf nu bij klanten thuisbezorgd. Echte klanttevredenheid staat bij burgerme op de eerste plaats. Bij premium service behoort ook een snelle, betrouwbare en warme bestelling tot aan de voordeur. burgerme heeft een nieuw tijdperk in de food-delivery branche ingeluid. Met producten, die tot voor kort door geen enkele professionele onderneming in de food-delivery aangeboden werd. Met een duidelijke focus op de beste kwaliteit en een uitmuntende service. Beslis nu voor een geslaagde carrière bij burgerme!

Jouw carrière in de fastfood branche
Systeemgastronomie betekent succes verveelvoudigen. Wie voor burgerme kiest, kiest voor een van de meest veelbelovende concepten voor succes in de food service-industrie. Tot ons succesconcept behoort ook dat jij kunt groeien met burgerme. Graag bespreken wij dit in een persoonlijk gesprek.

Wij zoeken jou!
Wij willen groeien, zodat het in de toekomst nog meer mensen zullen weten: burgerme – MY BURGER FRESHLY DELIVERED. Daarom zoeken wij jonge, enthousiaste medewerkers met ideeën en de wens om deel te worden van een succesvol team.

Vul dan het sollicitatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Kies een vestiging

    Kies een vacature

    Geboortedatum

    Heb je werkervaring? Licht toe indien mogelijk


    Motivatie