Servicekoerier

Functie eisen

Je hebt een net verzorgd uiterlijk, een vriendelijke persoonlijkheid, een zeer net rijgedrag, een goede geografische kennis van het bezorgingsgebied, spreekt algemeen beschaafd Nederlands, in bezit van eigen navigatie, en jij bent bereid om je volledig in te zetten in een jong team? Solliciteer dan nu per email. De fooien mag je zelf houden.

Online Solliciteren

Word onderdeel van ons geweldige team. Wij zoeken altijd naar daadkrachtige ondersteuning in vele disciplines. De met een ster gemarkeerde velden zijn noodzakelijk om jouw sollicitatie te verwerken. Hartelijke dank voor jouw interesse!

Functie omschrijving

Als Servicekoerier bij burgerme bezorg jij onze vers bereide hamburgers en kraakverse salades bij de klanten thuis, jij rekent af met klanten, en rekent aan het einde van de dienst af met de Shift-Supervisor. Als Servicekoerier ben jij klantvriendelijk, communicatief en dienstverlenend. Jij bent het visitekaartje en rijdende reclame van burgerme. Tevens werk jij ook mee bij alle andere voorkomende werkzaamheden. Ben jij 16 jaar of ouder? Dan kan je bij ons aan de slag als servicekoerier!

    Kies een vestiging

    Heb je werkervaring? Licht toe indien mogelijk

    Korte motivatie: