Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Voor andere vragen: vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar klantenservice@burgerme.nl

Bestellen

Jazeker, wij bezorgen al onze burgers, fingerfoods en salades binnen 35 minuten bij jou thuis! Uiteraard kan je er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen in de dichts bijzijnde vestiging.

Op bestel.burgerme.nl kan je alle producten bestellen. Voer eerst jouw adresgegevens in en kies vervolgens de producten die je wilt bestellen. Geef ook het gewenste tijdstip aan, of kies voor zo snel mogelijk. Na de betaling is de order bevestigd en ontvang je een bestelbevestiging via de mail.

Wil je iets wijzigen aan je bestelling? Neem dan telefonisch contact met jouw burgerme vestiging in jouw buurt! Alle contactgegevens zijn te vinden op burgerme.nl/vestigingen/

Elke week hebben wij een nieuwe actie voor jou!  De actiecode kan je in de winkelwagen inleveren bij “coupon’. Voer de code in en klik daarna op “inwisselen” Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van unieke kortingen en aanbiedingen. Houd daarnaast onze sociale media in de gaten en check regelmatig onze folders en flyers. Actiecodes kunnen niet gecombineerd worden!

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 35 minuten te bezorgen. Soms kan dit door bepaalde omstandigheden zoals het weer en drukte wat langer duren. Je kan natuurlijk ook zelf een tijdstip aangeven wanneer je jouw bestelling wilt laten bezorgen.

Winkels kunnen op korte termijn gesloten worden door technische problemen of speciale evenementen.

Algemeen

De openingstijden verschillen per vestiging. Kijk voor de openingstijden van jouw vestiging op burgerme.nl/vestigingen

Wij zijn altijd opzoek naar mensen die het burgerme team willen versterken! We zijn opzoek naar keukenmedewerkers, autobezorger & fietsbezorgers. Ben jij spontaan en gastvrij? Dan zijn we opzoek naar jou! Solliciteer op burgerme.nl/werken-bij en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het burgerme team!

Producten

Alle allergenen en voedingsinformatie zijn te vinden op onze website bestel.burgerme.nl. Heb je meer vragen over de allergenen? Neem contact met ons op of vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Wij hebben ook zeker halal burgers. Bij elke rundvlees burger is er een mogelijkheid om een halal rundvlees burger te kiezen.

Wij hebben zeker ook glutenvrije producten. Kijk voor de allergenen per product op bestel.burgerme.nl

Acties en kortingen