Vestiging Almere

burgerme Almere

Bij burgerme Almere staat de individuele smaakbeleving centraal. Je kunt hier de lekkerste hamburgers en salades eenvoudig en snel bestellen. Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft en wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw specifieke smaak hamburger te laten bereiden door ons. We gebruiken bij de bereiding van onze hamburgers en salades alleen dagverse ingrediënten. Hamburgers bestellen kunt u bij ons zowel telefonisch als online doen. De bestellingen worden per auto, scooter of e-bike bezorgd waardoor ze altijd op de juiste temperatuur bij u thuis aankomen.

Het adres van ons filiaal is Brouwerstraat 10 in Almere. We hebben ruime openingstijden en bezorgen dan ook 7 dagen per week de lekkerste hamburgers en salades. Om onze klanten in Almere en omgeving zo goed mogelijk van dienst te zijn blijven we in het weekend extra lang open.

De beste hamburgers en salades

Het geheim van een goede hamburger zit hem in de ingrediënten. Om jou de ultieme hamburger ervaring te geven werken we alleen met de beste ingrediënten die we zorgvuldig samenstellen. Iedereen heeft een eigen smaak, dat respecteren we, daarom kun je bij ons elke hamburger volledig naar wens aanpassen en uitbreiden. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus- als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. Onze hamburgers zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees.

Hamburger bestellen doe je bij burgerme

Bij burgerme Almere bestel je met de volgende voordelen:

  • Je bestelt gemakkelijk online en betaald met IDEAL of contant aan de deur.
  • Je bestelling wordt snel geleverd. Meestal binnen 35 minuten.
  • We leveren de beste kwaliteit en zorgen dat je bestelling altijd warm aankomt.

Bestellen kan ook via onze app

Contact

burgerme Almere

Brouwerstraat 10
1315 BP Almere

Openingstijden

Maandag: 16:00 – 22:30
Dinsdag: 16:00 – 22:30
Woensdag: 16:00 – 22:30
Donderdag 16:00 – 22:30
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag 12:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 23:00